1972 ben születtem Szegeden, jelenleg Solymáron élek és alkotok.  Magamat amatőr művészek közé sorolom, bár szerettem volna, de a művészeti oktatás helyett inkább a műszaki pályát választottam. A festészet felé tizennyolc éves korom körül kezdtem érdeklődést mutatni, de ez az érdeklődés csak lassan kezdett teret hódítani az életemben.

Jelenleg két szakterületen munkálkodom.

Rajzolást és festést tanítok kezdő felnőtteknek. 2005-ben kezdtem rajzot tanítani, az akkoriban nagy érdeklődésnek örvendő Jobb agyféltekés módszerrel. Az évek során a jóval száz feletti kurzusszám, és az ezernél is több hallgatóval való munka tapasztalataiból újabb, immár saját módszert alakítottam ki, mely módszert kifejezetten felnőttek (és elsősorban kezdők) tanítására alkalmazom. Festészeti kurzusaim – akvarell, olaj, akril- is ezen tapasztalataim alapján jöttek létre.

Másik szakterületem a művészetterápia, magyarul az, amikor a művészeti munkát a gyógyulás szolgálatába állítjuk. Olyan emberekkel foglalkozom akik lelki problémákkal küzdenek, és problémájuk megoldásához a hagyományostól eltérő, alternatív-kreatív megoldást keresnek. Ezek heti rendszerességű, egyéni foglalkozások keretében zajlanak.

Az egyik terület inspirálja a másikat, tapasztalataimat mindkét területen egyformán alkalmazom. A művészet terápia. Nem az a nehéz, hogy megmutassam, hogyan kell az ecsetet tartani, hanem az, hogy átsegítsem az embereket azokon a blokkokon, amelyeket gyermekkorukban szereztek.

Saját művészetem a fenti utak keresésének az eredménye. Valamikor a tanfolyamok problematikái, máskor a saját belső világom megismerése inspirál az alkotásra. A legtöbbet Váradi Tibortól tanulom, aki nagy segítség mind az önismeretben, mind pedig a művészet igazi céljának megtalálásában.